Peruukit ja hiuslisäkkeet

kokoperuukit naisille ja miehille
hiuslisäkkeet naisille ja miehille
yksilölliset, mittatilauksena valmistetut kokoperuukit ja hiuslisäkkeet naisille ja miehille

Olemme erikoistuneet jo 30 vuoden ajan toimittamaan peruukkeja ja hiuslisäkkeitä niitä tarvitseville. Valikoimamme on laaja, joten vakiomallit ja -koot ovat saatavilla suoraan varastostamme. Yksilölliset mittatilauskokoperuukit ja hiuslisäkkeet toimitamme 2-3 kuukauden toimitusajalla.

Tarjoamme lisäksi kaikki pesu- ja huoltopalvelut asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Myymme myös kuituhiuksille ja aitohiuksille tarkoitettuja pesu- ja hoitotuotteita sekä kiinnitysteippejä.

Kaikkia peruukkeja ja hiuslisäkkeitä tarvitsevat asiakkaamme palvelemme liikkeemme omassa, rauhallisessa tilassa, johon ulkopuoliset eivät näe.

Sovitus- ja esittelyaika tilattavissa numerosta (03) 2124 160

Kuituhiusperuukin hoito-ohje

Näissä ohjeissa kerromme lyhyesti peruukin hoidosta. Tarkempi ohje on saatavissa liikkeestämme. Peruukki tulee pestä vähintään kerran viikossa, mikäli peruukkia käytetään päivittäin. Jos käyttö ei ole jokapäiväistä, tehdään pesu tarpeen vaatiessa. Käytä peruukin selvittämiseen sille sopivaa harjaa. Kamman käyttö on kielletty.

1. PESU

Harjaa peruukki ennen pesua. Sekoita ruokalusikallinen (n. 10ml) peruukkishampoota 1,5 litraan haaleaa vettä ja liota 10 min. Älä hankaa tai hiero. Huuhtele huolellisesti haalealla vedellä. Huom! Sekoitussuhde on ohjeellinen.

2. HOITO

Lisää ruokalusikallinen (n. 10 ml) peruukkihoitoainetta 1,5 litraan haaleaa vettä. Anna peruukin olla liuoksessa 10 minuuttia. Huom! Sekoitussuhde on ohjeellinen. Puristele liika vesi pois, mutta älä enää huuhtele. Anna peruukin kuivua vapaasti esim. pyyhkeen päällä tai peruukille tarkoitetussa hoitopäässä. Harjaa peruukki kuivana.

3. PITKIEN KUITUHIUSTEN HOITO

Pesu ja hoito kuten yllä on kerrottu. Pitkä kuituhiusperuukki altistuu hankaukselle latvastaan ja vaatii hoitosuihkeen suoja-aineeksi. Suihkuta hoitosuihketta 20–30 cm etäisyydeltä kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Hoitosuihke suojaa kuitua ulkoisilta haittavaikutuksilta, poistaa sähköisyyttä ja pitää sen kimmoisana sekä kiiltävänä.

4. TÄRKEÄÄ HUOMIOIDA

- Pesu- ja huuhteluveden tulee olla aina haaleaa, sillä kuuma vesi vahingoittaa kuitumateriaalia. Voit käyttää myös muotoiluapuna erityisesti kuituhiukselle suunniteltua hiuslakkaa tai vesiliukoista muotovaahtoa. - Älä käytä lämpökiharrinta, ilmakiharrinta tai suoristusrautaa! - Älä käytä peruukkia saunassa tai uidessasi. - Ulkoiset lämpölähteet kuten uunin tai astianpesukoneen kuumat höyryt, kynttilä ja avotuli voivat vahingoittaa peruukkia.

Tarkemmat hoito-ohjeet annetaan peruukin mukana. Mikäli tarkkoja hoito-ohjeita ei ole noudatettu, ei tuotevastuulaki ole voimassa. Ohjeistamme aitohiusperuukin hoidon liikkeessämme yksilöllisesti.